portocalaCa sa scada colesterolul celor care vor sa incerce ! (daca nu gatesti, da-o la cine o face, caci va face bine sanatatii celor care mananca !!!) daca trebuie sa faci o mancare gatita, un curcan la cuptor sau altceva... urmeaza acest sfat:


pune o portocala cu tot cu coaja, dar spalata! in mincare, in carnea la cuptor. chiar functioneaza, chiar pare un miracol, grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea. Portocala nu modifica de loc gustul mancarii , nici la carnea la cuptor si raman super light !


Experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam, pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul... verifica, in 5 minute grasimea intra toata in portocala. apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara grasime ...


Basarabia pe cruce

Adrian PaunescuBasarabia pe cruce Se urca Basarabia pe crucesi cuie pentru ea se pregatescsi primavara jertfe noi aducesi plinge iarasi neamul romanesc. Noi n-avem nici un drept la fericire,Mereu in…
Continuare >
ulei de masline

20 de remedii pe baza de…

Medicul Ioan Nedelcu, specialist in boli dermatologice la Spitalul Elias din Bucuresti va invata ce intrebuintari puteti da uleiului de masline extravirgin. Astfel, specialistul va pune la dispozitie…
Continuare >
gripa

Gripa

Cum recunoastem gripa?Afirmatia unor persoane ca nu au temperatura cand fac gripa nu este adevarata, pentru ca aceasta boala implica obligatoriu prezenta febrei. In absenta ei, diagnosticul se…
Continuare >