Stiai ca fiecare zodie are propriul ei Sfant care o vegheaza zi si noapte ?


Berbec – Sfantul Apostol Petru
Apostolul Simon Petru este asemanat cu zodia berbecului.Asemeni unui berbec veritabil, Apostolul Petru era o fireimpulsiva, dar reusea sa se impuna prin simpla prezentadatorita calitatilor de lider. Ne este cunoscut faptul caApostolul Petru a fost imputernicit de catre Dumnezeu pentrua decide cine intra sau nu pe portile Raiului. Ca atare,berbecul este o fire autoritara, care se aprinde repede.


Taur – Sfantul Apostol Simon Zilotul
In Biblie, Sfantul Apostol Simon Zilotul, mai este cunoscutsi ca Apostolul Simon Canaanitul, o personalitate increzatoare in propriile forte. Este un simbol aldeterminarii si al entuziasmului. De asemenea, Apostolul Simon este un personaj care pune accent foarte mare pe partea materiala. Prefera confortul material si este o fire foarte incapatanata.


Gemeni – Sfantul Apostol Iacob
Dintre cei 12 Apostoli, Iacob ( cel Tanar, fiul lui Alfreu ) reprezinta tipul intelectualului. Chiar daca era un intelectual si avea o abilitate extraordinara de a-si expune ideile, Apostolul Iacob era instabil, nestatornic si
schimbator. Gemenii dau dovada de o energie inepuizabila, sunt inventivi si spontani.


Rac – Sfantul Apostol Andrei
Sfantul Andrei, cunoscut la noi si ca ocrotitorul Romaniei, este un familist convins, un pacifist ce prefera linistea. Este dependent de casa si de familie, este sensibil, linistit si predispus la meditatie. Este in stare de oricepentru cei dragi, fiind in acelasi timp si o fire fidela.Daca ei nevoie de o persoana care sa te inteleaga, nativuldin zoia racului este cea mai potrivita persoana.


Leu – Sfantul Apostol Ioan
Prezenta leului este de fiecare data remarcabila, la fel casi a Sfantului Apostol Ioan. Era un bun orator si se simteain largul lui atunci cand era in centrul atentiei. Cu opersonalitate puternica, prea aspru uneori, incerca sa-Iconvinga pe ceilalti de ideile sale. Cu toate acestea, era opersonalitate generoasa, iubitoare si respectata de catrecei din jur.


Fecioara – Sfantul Apostol Filip
Apostolul Filip este prin definitie tipologia omuluiprecaut, profund si calculat. Se pricepe de minune sa isi organizeze activitatile pana la cel mai mic detaliu. AsemeniApostolului, fecioarele sunt persoane meticu-loase, rabdatoare. Sunt atente la detalii, devenind astfelperfectioniste. Au tendinta de a-i critica pe cei din jur, ajungand sa se critice si singure de cele mai multe ori.


Balanta – Sfantul Apostol Bartolomeu
Balantele sunt cunoscute pentru diplomatia lor, pentrutactul si puterea de convingere de care dau dovada la fiecare pas. La fel si Sfantul Apostol Bartolomeu, care aveao personalitate echilibrata si nu accepta insela-ciunea siminciuna. Balantele sunt persoane corecte, foarte buniconducatori si pot ajunge pana la manipu-lare atunci cand vorsa obtina ceva.


Scorpion – Sfantul Apostol Toma
Cunoscut in popor sub denumirea de "Toma Necredinciosul", Apostolul Toma nu era numai indoielnic (de unde sidenumirea populara), dar era si o fire orgolioasa, ambitiossi pasional in acelasi timp. Chiar daca i se potriveste deminune expresia " nu cred pana nu vad", atuncicand se convinge de ceva, scorpionul da dova-da de undevotament incredibil care va dura toata viata.


Sagetator – Sfantul Apostol Iacob (cel Batran, fiul luiZevedei )
Este unul dintre cei trei Apostoli (Petru, Ioan si Iacob)care au intemeiat biserica, fiind considerat patron spiritual al acesteia. Este cunoscut pentru spirilulcooperativ extrem de dezvoltat, pentru dreptatea de care dadea dovada, pentru onestitate si consecventa. AsemeniApostolului, sagetatorul este un luptator convins, uniubitor al calatoriilor si deplasarilor.


Capricorn – Sfantul Apostol Matei
Apostolul Matei era insarcinat cu colectarea taxelor inguvernul Romei. Acesta era foarte mandru de pozitia pe careo ocupa, de puterea si statutul pe care aceasta i le oferea. Cu toate acestea, Apostolul Matei nu facea abuza de functialui, ba mai mult, era o persoana corecta, integra sionorabila. Prin urmare, capricornul este o fire ambitioasa, corecta si constiincioasa, intotdeauna orientata catresucces.


Varsator – Sfantul Apostol Iuda (Tadeu)
Apostolul Iuda Tadeul a fost cela care s-a preocupat si s-aimplicat in acelasi timp de bunastarea celor nea-jutorati. Este, de asemenea, protectorul cauzelor nobile fiindintotdeauna dispus sa ii ajute pe cei necajiti. Varsatoriisunt persoane creative, cu o dorinta de cunoasterenebanuita, dar au tendinta de a se descuraja foarte repede.


Pesti – Apostolul Iuda Iscarioteanul
Cunoscut si drept cel care l-a vandut pe Iisus pe 30 dearginti, Iuda Iscarioteanul avea un spirit organizatoric foarte bine conservat. Totodata, el este si o persoanasensibila, retrasa si timida, usor influentabil, cu o mare
predispozitie de a intra in depresii. Pestii sunt persoanefamiliste, intelegatori, insa de cele mai multe ori nu seregasesc in realitatea inconjuratoare, fapt ce declanseazasi depresiile despre care va vorbeam.


Diagnostic

Diagnosticul de crup se stabileste pe baza semnelor si simptomelor. Primul pas constituie excluderea altor afectiuni care pot determina obturarea tractului respirator superior, indeosebi epiglotita,…
Continuare >
fetita baietel

Cum alegi sexul…

Cand vrei fix fetita sau musai baiat, poti sa te sfatuiesti cu matusile, vecinele sau bunica. Metodele sugerate sunt curioase si amuzante, iar uneori se intampla sa si functioneze. Dar si atunci,…
Continuare >

Diabet insipid

Diabetul insipid este o afectiune caracterizata prin sete excesiva si excretia de cantitati mari de urina cu densitate scazuta. Exista mai multe tipuri diferite de DI, fiecare cu o alta cauza: Cel…
Continuare >