frunza de brustureDISCOPATIA CERVICALA SE VINDECA TOTAL CU FRUNZA DE BRUSTURE
 
In randurile care urmeaza va prezint un tratament naturist cu aj. caruia m-am vindecat, dupa lungi suferinte, de discopatie cervicala. Se ia o frunza de brusture (captalan, lipan) lat.
Petasites officinalis, care creste din primavara pana toamna pe toate santurile, pe maluri de rauri, de paraie, pe sub umbra umeda, de paduri. Frunza proaspat culeasa se pune seara inainte de culcare sa stea 10-15 min. in spirt medicinal (albastru), pana cand se impregneaza bine. Se pune pe ceafa o panza subtire, peste care se aplica frunza bine scursa, peste ea se adauga o alta panza si se fixeaza bine pe ceafa.
Se poate fixa si cu un batic legat la spate pt ca frunza sa nu alunece. Se tine pana dimineata.
Tratamentul nu treb. sa depaseasca 4-6 zile la rand.
 
Eu am facut acest tratament toamna, iar dupa prima noapte am putut sa-mi misc capul fara sa mai ametesc, iar frunza era subtire ca o foita de tigara. Noaptea am simtit cum efectiv ceva imi tragea boala din ceafa. Dupa 6 zile eram ca nou-nascuta, nu mai aveam nici un fel de problema, nici ameteli, nici dureri.
Au trecut de atunci 10 ani si n-am mai avut nevoie sa merg nici macar la control medical.
Acest tratament este bun si pt spondiloza lombara si pt reumatism.
Am marea rugaminte sa publicati aceasta reteta deoarece este la indemana oricui. Nici nu va puteti inchipui cata lume sufera de spondiloza si cat de cumplite sunt efectele ei asupra starii sufletesti a bolnavului.


Cum bagi un ou intr-o…

Cum bagi un ou intr-o sticla?
Continuare >
smochine

Stiati ca...Smochinele

- Smochinele au cel mai mare continut de fibre dietetice dintre toate fructele, alunele sau vegetalele uzuale. Continutul de fibra dietetica este cu 40% mai mare decat al pielitei stafidelor. -…
Continuare >
mihaela bilic mituri despre alimente

Mihaela Bilic - Mituri…

Prin fierbere, carnea devine usor de digerat, insa trebuie pusa la fiert in apa clocotita pentru ca porii sa se inchida imediat si toate substantele nutritive sa ramina in carne, nu in apa de…
Continuare >