Pentru cine vrea sa experimenteze Daca trebuie sa faci o mancare gatita, un curcan la cuptor sau altceva... Pune o portocala cu tot cu coaja, dar spalata, in mancare, in carnea la cuptor. Chiar
functioneaza, chiar pare un miracol, grasimea se aduna toata in portocala, suficient s-o tai ca sa ai confirmarea. Portocala numodifica de loc gustul mancarii , nici al carnii la cuptor si raman super light ! Experimenteaza cu o bucata de carnat sau salam, pune apa la fiert, inteapa salamul cu furculita, pune portocala in oala si apoi salamul.... Verifica, in 5 minute grasimea intra toata in portocala !
Apoi gateste carnatul si vezi ce delicios ramane....si oala fara .


Anestezie si terapie…

Anestezia si terapia intensiva este specialitatea medicala care asigura, prin mijloace farmacologice si tehnice specifice, pe de-o parte conditiile necesare pentru desfasurarea actului chirurgical, a…
Continuare >

Etiologie

Virusurile (indeosebi rotavirusul) si bacteriile Escherichia coli si Campylobacter reprezinta cauzele principale ale gastroenteritei. Totusi, exista numerosi alti agenti patogeni care pot cauza acest…
Continuare >

Paraziti

Mai multe tipuri de protozoare pot cauza gastroenterita – cel mai adesea Giardia lamblia – dar sunt implicate si alte specii, cum sunt Entamoeba histolytica si Cryptosporidium. Ca grup, acesti agenti…
Continuare >