urdaURDA face minuni, intr-un regim de slabire, indiferent care este acesta ! Are doar 8% grasime saturata si contine proteine de calitate superioara. Ofera rapid senzatie de satietate, pentru o lunga perioada de timp, avind o densitate nutritionala mare. Specialistii recomanda ca urda sa fie consumata la micul dejun, la ora 10 sau la ora 17, in intervalele in care glicemia scade, in mod natural. Un alt avantaj al consumului de urda este acela ca mareste masa musculara. Urda contine aminoacizi ramificati, ce construiesc fibra musculara.


Nutritionistii recomanda urda in combinatie cu mararul. Se poate adauga un praf de sare si poate fi combinata, de asemenea, cu alte legume: ardei gras, castravete sau rosie. Specialistii nu recomanda amestecul dintre urda + preparate din carne, pentru ca ele contin tipuri diferite de proteine, ce se digera greu, impreuna.


abdomene

Efort de echipa

Daca pana acum ai acordat atentie abdomenului (si in special taliei tale) doar din punct de vedere estetic, ar fi cazul sa te mai gandesti. Muschii peretelui abdominal si cei erectori ai spatelui iti…
Continuare >

Grippe A H1N1 Opération…

Documentar de aproape 10 minute, de Julian Alterini.Vedeti si convingeti-va singuri…
Continuare >

Transfuzie de sange

O transfuzie de sange este o operatiune medicala ce consta in injectarea unei perfuzii de sange sau a unor produse din sange. in sistemul mondial de sanatate, numai medicii, asistentele medicale și…
Continuare >