urdaURDA face minuni, intr-un regim de slabire, indiferent care este acesta ! Are doar 8% grasime saturata si contine proteine de calitate superioara. Ofera rapid senzatie de satietate, pentru o lunga perioada de timp, avind o densitate nutritionala mare. Specialistii recomanda ca urda sa fie consumata la micul dejun, la ora 10 sau la ora 17, in intervalele in care glicemia scade, in mod natural. Un alt avantaj al consumului de urda este acela ca mareste masa musculara. Urda contine aminoacizi ramificati, ce construiesc fibra musculara.


Nutritionistii recomanda urda in combinatie cu mararul. Se poate adauga un praf de sare si poate fi combinata, de asemenea, cu alte legume: ardei gras, castravete sau rosie. Specialistii nu recomanda amestecul dintre urda + preparate din carne, pentru ca ele contin tipuri diferite de proteine, ce se digera greu, impreuna.


orarul organelor

Orarul organelor corpului

Vechii invatati chinezi cunosteau orarul organelor. Organismul isi trimite intreaga energie catre anumite parti ale sale, la un moment dat. S-a demonstrat stiintific ca cine nu respecta si tulbura…
Continuare >

Logopedie

Logopedia (cuvantul provine din greaca veche: λόγος / lógos = a vorbi, iar παιδεύειν / paideuein = a educa; impreuna: educarea vorbirii) desemneaza specialitatea din medicina care se ocupa de…
Continuare >
cele mai sanatoase 20 bauturi

Cele mai sanatoase 20 de…

Pentru a scapa de sete, pentru a te racori si pentru a bea ceva bun, urmeaza sfaturile de mai jos, prezentate de specialistii nemti in ziarul Bild. Unele dintre bauturile prezentate nu numai ca sunt…
Continuare >