elixirIngrediente:
- o sticluta cu tinctura de propolis;
- o sticluta cu tinctura de echinaceea;
- o sticluta cu ulei de catina sau 100 gr de catina proaspata sau congelata;
- 100 gr de polen;
- miere poliflora raw cat sa se umple un borcan de 800 gr.

Tehnologie:
Se pun, intr-un borcan de 800 gr, curat si sterilizat, toate ingredientele, mai putin mierea si se amesteca
bine, cu o spatula de lemn, dupa care, se adauga miere pana se umple borcanul si se amesteca din nou.
Se inchide ermetic si se pune la macerat, la rece (chiar si la frigider) si intuneric (eventual intr-o punga
inchisa la culoare) 4-7 zile, timp in care, de doua ori/zi se agita bine borcanul, dupa care ... este gata.
Se pastreaza in continuare la frigider si se consuma, in fiecare zi, dimineata pe stomacul gol, cate o lingurita.
Atentie!!!
Este si energizant, nu numai intaritor al imunitatii.
Cand este pe terminate puteti prepara inca unul si ...tot asa...
Sanatate si bucurie de viata!


cancer pulmonar

Cancerul pulmonar

Cancerul pulmonar este o formã de cancer destul de agresivã si rapid evolutivã, care incepe atunci cand anumite celule din plãman incep sã creascã rapid si haotic, fãrã a putea fi controlate.…
Continuare >

Mijloace fizice si…

Terapia de soc sau convulsivanta. in 1933 psihiatrul polonez Manfred Sakel foloseste socul hipoglicemic indus prin administrarea unor doze mari de insulina ("Cura lui Sakel" sau "socul insulinic") in…
Continuare >
agrise

Agrisul

Agrișele au și o mare valoare medicinala, fiind bogate in saruri minerale și vitamine. in practica naturista, și nu numai,se face cura de agrișe, ajungandu-se sa se consume, in curele de…
Continuare >